Es convoquen els premis “Valeri Serra i Boldú de Cultura Popular”

Convocats a Bellpuig la 25ena edició dels premis “Valeri Serra i Boldú 
de Cultura Popular”i de textos escrits per joves i infants

 

El Premi Valeri Serra i Boldú de cultura popular té com a objectiu promoure la recerca  i estudi del patrimoni immaterial català. El periodista i escriptor Valeri Serra i Boldú, va destacar com a estudiós de la cultura popular catalana i també de la nostra llengua i tradicions.

Els textos per al Premi Serra i Boldú, dotat amb 5.000 euros, per a obres inèdites i escrites en català de recerca o alta divulgació sobre qualsevol tema de cultura popular de les terres de parla catalana, s’hauran de presentar abans del 4 de març de 2009 a l’Ajuntament de Bellpuig.

L’import del premi correspon als drets de la primera edició de l’obra premiada, que es publicarà a la Biblioteca Popular de Cultura Valeri Serra i Boldú en coedició de l’Ajuntament de Bellpuig i Publicacions de l’Abadia de Montserrat.

Els premis de textos escrits per joves i infants estan adreçats a alumnes d’ESO, batxillertat i cicles formatius de centres públics i privats de parla catalana. i els treballs també hauran de ser inèdits, originals i escrits en català, sobre qualsevol tema de cultura popular catalana. Els originals s’hauran d’entregar a l’Institut d’Ensenyament Secundari “Lo Pla d’Urgell” de Bellpuig, també abans del 4 de març del 2009.  

premi-valeri-serra-2009-25a-convocatoria