MANLLEU serà la XXV Ciutat Gegantera de Catalunya 2010

El passat dissabte 7 de febrer dins l’Assemblea General Ordinària de l’Agrupacíó de Colles de Geganters de Catalunya es va decidir que Manlleu seria la XXV Ciutat Gegantera de Catalunya 2010 i Juneda la VI Trobada Nacional de Capgrossos 2010.

 

Eren prop de les 6 de la tarda del passat dissabte 7 de febrer quan començaven les presentacions de les candidatures a Ciutat Gegantera 2010, en primer lloc va ser Manlleu (Osona) i després Terrassa (Vallès Occidental) cada una amb els seus respectius alcaldes van explicar com era el seu projecte per afrontar aquesta festa tan important per el món geganter. Un cop finalitzades les presentacions es va procedir a les votacions, les quals van ser secretes dipositant cada un dels socis presents la seva butlleta dins d’una urna.

Tocaven les 7 de la tarda quan s’estava acabant el recompte de vots entre Terrassa i Manlleu quan finalment, el president de l’ACGC va proclamar a la ciutat de Manlleu com a XXV Ciutat Gegantera de Catalunya 2010 amb 63 vots contra 45 que va obtindre l’altre candidata. El president va agraïr tot l’esforç fet per part de Terrassa i els va animar a tornar-se a presentar en un altre ocasió.

L’esclat d’alegria de Manlleu es va afegir al que ja portava el poble de Juneda quan només una estona abans els socis havien acceptat la seva candidatura a VI Trobada Nacional de Capgrossos per al mateix any, per els dos municipis comença un gran repte que es afrontar les dues festes i portar tan els gegants com els capgrossos de l’ACGC amb orgull i alegria.

Moltes felicitats a Manlleu i a Juneda !!!!!!