Curs de Monitors de Balls de Gegants 2009

El proper dissabte 25 d’Abril encetarem el curs de Monitors de Ball de Gegants 2009-2010. Aquest curs va dirigit a tota aquella gent interessada en el món geganter i els balls de gegants que vulgui entrar a formar part del Cos de Monitors de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya.
El curs consisteix en vuit sessions que es realitzen durant un dissabte, cada una a una demarcació diferent, al llarg de 2 anys.
El cos de Monitors de Ball de Gegants té com a finalitat intentar potenciar la qualitat dels balls de gegants, així com ensenyar les tècniques de portar gegants als nouvinguts al món geganter per mitjà de diferents Cursos a Colles i també conservar i ensenyar els balls propis dels gegants de l’Agrupació, entre d’altres tasques.
 
La primera sessió i presentació del curs de Monitors de Ball de Gegants 2009-2010 tindrà lloc el proper dissabte 25 d’Abril a les 10 del matí a la vila de Moià, Bages.
Si teniu interés per participar en el curs o qualsevol pregunta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres:
 
Cos de Monitors de Ball de Gegants
638.08.33.61 (Àlex García)