Cap de setmana geganter a la Llacuna

Aquest cap de setmana, 13 i 14 de juny la població de la Llacuna es transforma en la Fira Comarcal del Món Geganter de l’Anoia, una festa carregada d’actes, constructors de gegants, constructors d’instruments musicals, escriptors, cercaviles i mostres de balls amb la participació de molts gegants d’arreu del Món.

 

 

Programa d’Actes:

Dissabte 13 de Juny

17h Plantada de Gegants a la plaça Major.

18h Inauguració de la Fira Comarcal a la plaça Major.

19h Inici de la cercavila

20h Mostra de ball de gegants, parlaments i lliurament de recordatoris a l’espai de la Fira.

Colles participants: Masquefa, Piera, Calaf, La Torre de Claramunt, Capgrossos de Capellades, La Pobla de Claramunt, Santa Caterina d’Igualada i En Treball i Na Cultura portats per la Fal·lera Gegantera de Tàrrega.

 

Diumenge 14 de juny

10:30h Plantada de gegants a la plaça de les Oliveres (Parc infantil)

12h Inici de les cercaviles

13h Mostra de ball de gegants, parlaments i lliurament de records a la plaça Major.

14h Dinar de germanor a les escoles

Colles participants: Plà del Penedès, Navarcles, St Joan de Mediona, Grallers Maricel de Sitges, St Andreu de la Barca, Riudoms, Vallgorguina, Poboleda, Piera, Falset, Fraga, Calaf, La Bisbal d’Empordà, Gegants de Costa Rica i el Cercle Internacional d’Amics dels Gegants.