Ribes de Freser està d’aniversari

La comarca del Ripollès celebrà una festa prou important, concretament al municipi de Ribes de Freser, les muntanyes de Núria presenciaran com els gegants Manelic i la Núria celebren els seus 25 anys.

Aquesta població porta celebrant actes de tot tipus per commemorar aquest fet tan especial però ha arribat el punt important d’aquest any ja que aquest cap de setmana serà totalment dedicat als gegants.

 

 

 

 

Ribes de Freser ha organizat una trobada convidant a gegants d’arreu de Catalunya ja que 25 anys no es celebren cada dia, però no només és important aquesta festa per aquest motiu, sinó que el Pirineu pot estar orgullós ja que també celebraran la 1a Vila Gegantera del Pirineu Gironí, gegants a muntanya.

 

Per saber tot el què hi haurà durant aquest 17, 18 i 19 de juliol a Ribes de Freser a continuació us mostrem el programa d’actes. (Clicant a sobre el podreu ampliar)