Catalunya a Luxemburg

Aquest passat cap de setmana la ciutat de Luxemburg va gaudir de la cultura catalana celebrant el 22è Aplec Internacional de la Sardana i Mostra de Grups Folklòrics, una festa organitzada per Adifolk amb l’objectiu de donar a conèixer un dels patrimonis més importants de Catalunya, la seva cultura.

Durant tot el cap de setmana la ciutat de Luxemburg ha sigut impregnada de cultura popular, han gaudit de gegants, sardanes, castells, correfoc, havaneres, esabarts, balls de cavallets, balls de bastons i grans espectacles teatrals a càrrec de la companyia Gog i Magog.

La presència gegantera en aquesta nova edició de l’aplec ha estat força important, cada any es compta amb la participació d’en Treball i na Cultura, aquest any portats per la Fal·lera Gegantera de Tàrrega i els han acompanyat els gegants de la Sèu d’Urgell, els gegants de Ribes de Freser, els gegants d’Anglès i els gegants de Pradell de Sió.