Visites institucionals de l’Agrupació

El passat dia 7 de setembre, una delegació de l’Agrupació es va reunir amb el Sr. Ramon Fontdevila, Director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana.

Els tres temes més importants que es van parlar a la reunió, van ser la nova seu de l’entitat, el projecte de la Comissió Educativa i els 25 anys de l’Agrupació.

En les fotografies següents es pot veure un moment de la presentació del projecte museogràfic per part de l’Antoni Rius, Coordinador General de Barakia i responsable del projecte i l’Albert Moya, President de l’ACGC, al Ramon Fontdevila; i a l’altre tota la delegació representant de l’Agrupació encapçalada per el seu president i altres membres de la Junta, el responsable del projecte, Antoni Rius i la Meritxell Royuela, en representació de la comissió educativa, acompanyats pel Sr. Fontdevila.