El gegant Vicenç de Sant Vicenç dels Horts, Hereu de la Federació de Colles Geganteres del Baix Llobregat

Aquest cap de setmana 24 i 25 d’octubre es va celebrar a Sant Vicenç dels Horts la XII Trobada de Gegants del Baix Llobregat. El gegant Vicenç va ser proclamat hereu del Baix Llobregat i com es habitual aquest relleu, es va fer un ball per part de la Colla de La Palma de Cervelló i el traspàs del Medalló de mans de l’anterior hereu l´Isidre.

 

 

 

 

Seguidament les colles que van ser Ciutats Geganteres (Esplugues, Sant Feliu de Llobregat (Agrupació Cultural Folklòrica) El Prat de Llobregat, Sant Joan Despí i l’amfitriona Sant Vicenç del Horts) varen ballar el Ball Nou.

 

I tot seguit es va celebrar el Ball del Baix amb una  vintena de Colles i amb la col·laboració dels grallers de Sant Vicenç que va ser el punt i final d’aquesta gran festa.

 

Moltes felicitats a totes les Colles del Baix i a Sant Vicenç del Horts.