Juneda inicia el període de preinscripcions

Ja s’ha iniciat el període d’inscripcions per a la 6a TROBADA NACIONAL DE CAPGROSSOS que se celebrarà a la població de Juneda.

Aquest primer pas per a la participació a la Trobada Nacional de 2010 és ben senzill, només cal que ompliu la fitxa que podeu trobar en el document descarreglable que hi ha al final de la notícia o bé dirigint-vos al formulari virtual que la Comissió de la trobada ha creat en la plana web de la mateixa colla de Juneda (FORMULARI).

La fitxa està creada perquè les colles aneu reservant-vos les dates de la festa i així ajudeu en les previsions d’organització de la gran festa dels capgrossos a Catalunya.

Podeu conèixer les colles que ja han realitzat la seva preinscripció clicant AQUÍ. Ajudeu-nos a engrandir aquesta llista amb la vostra inscripció al més aviat possible!!!

Els dies 2, 3 i 4 de juliol de 2010, Juneda ens espera per celebrar, plegats, una de les grans festes del món geganter, la 6a TROBADA NACIONAL DE CAPGROSSOS!!!

Us recordem que també podeu CONSULTAR els Butlletins de la Festa, on coneixereu totes les novetats i altres informacions de la Trobada.

FITXA DE PREINSCRIPCIÓ a la 6a Trobada Nacional de Capgrossos.

Podeu fer-la arribar de tres maneres diferents:

Adreça electrònica: juneda@gegants.cat

Fax: 973 151 054

Correu postal: Assoc. “La Roca Fumada – Gegants de Juneda” > C/ Forn, 15 2n pis > 25430 Juneda (Les Garrigues)