Vidreres acull la 2a Trobada de Gegants de la Selva

El dissabte 14 de novembre, va tenir lloc la 2a Trobada de Gegants de la Selva. Si l’any passat va ser Santa Coloma de Farners, que dins de la Festa de la Ratafia va celebrar la 1a Trobada Comarcal, aquest any ha estat Vidreres la població amfitriona de la festa.

Com a novetat d’aquest any, cal destacar el mocador commemoratiu de la festa, on hi consta el número de Trobada Comarcal i la població. Aquest mocador s’anirà fent cada any com a recordatori de la festa. Un record que no us podeu perdre els col·leccionistes…

La Plantada de Gegants, es va fer just a l’esplanada que hi ha al costat del pavelló municipal vidrerenc, on un cop es va acabar la cercavila, seria l’escenari del Ball Comarcal, que per segon any consecutiu, van ballar la majoria de les colles de la comarca. El ball va sortir rodó, gràcies als balladors i als músics de la colla amfitriona, que van tocar el ball en directe al so de les gralles i la percussió.

Un moment emotiu de la festa, va ser durant els parlaments, quan la colla de Santa Coloma de Farners va lliurar l’estendard de la festa a la colla de Vidreres.

Repartits per tots els establiments col·laboradors, es podien veure els plafons de tots els gegants participants a la festa.

Felicitats a la colla de Vidreres per l’organització de la festa.

Ens veiem l’any vinent a Riudellots, a la 3a edició de la Trobada de Gegants de la Selva, que tot i ser una vocalia molt jove, ha arribat amb molta empenta.

Fotografies cedides per David Roy