Aquest diumenge, la Cloenda de l’Any Amades

Des de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya us animem a participar de la cloenda de l’Any Amades amb la realització d’una activitat que des del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana i, conjuntament amb l’Associació Cultural Joan Amades, s’ha preparat pel proper diumenge, 17 de gener de 2010, en complicitat amb tots els ajuntaments de Catalunya que s’hi vulguin afegir i Federacions de cultura popular.

L’acte es realitzaria a les 12 h. del migdia a les  places  majors i tindria la següent estructura mínima:

– Lectura del manifest  Cloenda Any Amades
– Enlairada de globus amb el logotip commemoratiu.

La proposta de cloenda es pot incloure dintre de qualsevol activitat vinculada a la cultura popular i tradicional que tinguessin previst programar per aquest dia.

Seria important però que la lectura del manifest i l’enlairada  es realitzés a les 12 del migdia.

Totes aquelles entitats i particulars adherits a l’Any Amades que volgueu participar amb la realització d’aquest acte, cal que contacteu amb l’adreça electrònica aseres@gencat.cat o bé al telèfon 935 671 000 ext. 14620 per mirar de trobar possibles vies de col.laboració de cara al bon desenvolupament de l’acte.

Us animem a donar el vostre suport i a celebrar aquesta acció que ens aplegarà en el darrer homenatge a aquest personatge amb el qual tots  estem en deute pel llegat patrimonial que ens deixà.

Podeu baixar-vos el manifest clicant aqui.