Ja som 555 adherits al facebook GEGANTS.CAT

En tan sols 2 mesos la pàgina d’informació GEGANTS.CAT que l’Agrupació va endegar al portal social Facebook, ha arribat a les 555 persones. Tot un èxit gràcies a l’interès, de moltes persones, pel món geganter i, en especial, per l’ACGC.

De totes les persones adherides, un 65% són homes i un 32% dones. Podem treure algunes conclusions, que molts ja sabem, només veient les nostres colles. Les adhesions de dones és més baixa que la d’homes en semblança amb la realitat del món geganter. Només cal comparar-ho amb el percentatge general dels usuaris de la xarxa social Facebook, que són un 57,4% dones , davant d’un 42,6 d’homes. Això ens demostra que tot i haver més dones a la xarxa, en les adhesions a la nostra pàgina GEGANTS.CAT, és molt més baixa que la dels homes. El mateix que passa en altres pàgines i grups geganters que podem trobar al Facebook.

En quant a la franja d’edat, les adhesions dels homes és molt semblant entre els 13 i els 44 anys; en quant a les dones és dels 18 als 44. En termes generals podem constatar que les adhesions són força semblants entre els 18 als 44 anys, que és el màxim gruix de les adhesions a la pàgina. Bastant homogeni si ho comparem segons les dades generals dels usuaris de la xarxa facebook que un 26,7% de les persones d’entre 18 i 24 anys són els que més la utilitzen.

En aquest temps hem rebut visites des de diferents llocs del planeta:

Europa: Catalunya, Espanya, Andorra, França, Bèlgica, Alemanya, Regne Unit, Holanda, Itàlia i Rússia

Amèrica del Nord: Estats Units

Amèrica del Sud: Xile

Oceania: Austràlia

Us animem a seguir-vos adherint a la pàgina, així com la vostra ajuda per fer-ne la màxima difusió de la tasca del món geganter dins de la nostra cultura.