La Seu d’Urgell, Ciutat Gegantera 2011

El passat dissabte, 6 de febrer de 2010,  l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya reunida en assemblea, va es proclamar Ciutat Gegantera de Catalunya 2011 la població de La Seu d’Urgell, a l’Alt Urgell.

A Tàrrega, seu de la passada edició de la Ciuat Gegantera 2009, en la sessió de la tarda, els companys de la Colla Gegantera i Grallera de La Seu d’Urgell, amb la seva cap de colla, la Pepi Boronat, juntament amb el seu alcalde, sr. Albert Batalla,  i la regidora de Festes i Tradicions, sra. Mireia Pellicer, van presentar la candidatura que va ser recolzada per la totalitat dels assistents a l’Assemblea.

La Seu d’Urgell celebrarà la gran festa dels gegants, els dies 15, 16 i 17 d’abril de 2011, rebent el relleu de la Ciutat Gegantera 2010 de Manlleu.

Moltes Felicitats a tots els urgellencs i urgellenques!

Fotografies d’Aleix Serra i cedides per la Colla Gegantera i Grallera de La Seu d’Urgell