XII Trobada de Gegants d’Escola: inscripcions

El proper 18 d’abril de 2010 tindrà lloc la XIIª Trobada de Gegants d’Escola de Catalunya.

Durant la jornada es presenten els gegants que han estat creats sota a la iniciativa d’escoles tan públiques com privades. Aquesta Trobada,  que va començar  cel·lebrant-se només a la província de Barcelona, ja fa uns anys que és un esdeveniment a nivel de tot el territori català. 

En les darreres edicions va ser organitzat a grans ciutats. Enguany la Trobada de Gegants d’Escola de Catalunya trenca esquemes i se cel·lebra a una petita població, Moja.

Moja és un poble de 1.500 habitants carregat d’història i que pertany al municipi d’Olèrdola. El nostre municipi està situat al bell mig del Penedès, entre Barcelona i Tarragona amb entrada i sortida de l’autopista AP-7.

Així doncs us convidem a participar a una Trobada envoltada de vinyes i petits boscos.

Els amfitrions d’aquesta XIIª Trobada són el Romaní i la Farigola de l’Escola Pública Circell de Moja, que enguany fan 10 anys.

XII ª TROBADA DE GEGANTS D’ESCOLA
18 D’ABRIL 2010
MOJA (OLÈRDOLA)

Per a més obtenir la programació de la diada, conèixer la Comunitat Gegantera de Moja o qualsevol altra informació podeu consultar la nostra pàgina web www.gegantersdemoja.cat, o escriure’ns a info@gegantersdemoja.cat

Fotografia cedida pels Geganters de Moja.