Entrevista amb el subdirector general d’ordenació curricular i serveis educatius del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya

Divendres 26 de març els membres de la Comissió Educativa de l’Agrupació, junt amb el president Albert Moya i l’adjunt a la presidència David Roy, s’entrevistaren amb el Sr. Àngel Domingo, subdirector general d’ordenació curricular i serveis educatius del Departament d’Educació de la Generalitat, per tal de presentar-li el projecte de publicació que la comissió porta a terme i que s’adreçarà a les escoles de primària del país tot fomentant el coneixement de la tradició tan nostrada dels gegants.

Després que l’Albert Moya presentés l’Agrupació i les activitats que desenvolupa, el coordinador de la comissió Marcel Pallejà va donar a conèixer al Sr. Domingo i la seva secretària el contingut del treball que s’està preparant, així com el projecte per tal que esdevingui un material interactiu amb el que els alumnes puguin, també, treballar-lo des de l’ordinador. D’aquesta manera el material pedagògic de la comissió també s’adapta al nou projecte del departament de digitalitzar les aules i els continguts curriculars de les escoles del país.

A continuació d’aquestes presentacions s’establí un diàleg molt cordial entre tots els membres de la comissió i de la junta presents amb el Sr. Domingo sobre gegants i escola, el qual acabà amb el compromís, per part del subdirector general, de donar suport a la publicació per tal que pugui arribar, des de diversos mitjans, a tots els escolars catalans, i expressant que la tasca que s’està acabant de fer té ja un nivell alt de qualitat i d’adequació al currículum que es desplega i impulsa des del Departament d’Educació.

A partir d’ara el projecte de publicació de la comissió educativa agafa embranzida per tal que pugui veure la llum pública abans d’acabar aquest any 2010 i les celebracions dels 25 anys d’Agrupació.