El 18 d’abril: Trobada d’Escoles i Fi d’inscripcions de la Ciutat Gegantera

El proper diumenge, 18 d’abril, cal tenir en compte dues coses.

Per una banda és el darrer dia d’inscripcions de Ciutat Gegantera que se celebrarà a Manlleu del 7 al 9 de maig. Per aquest motiu, totes les colles que encara no ho hagueu fet, només teniu aquests pocs dies per poder participar a la gran festa.

A més, el 18 d’abril, Moja acollirà a 21 colles que s’aplegaran per celebrar la XII Trobada de Gegants d’Escola de Catalunya. La gran festa dels més petits del món geganter se celebrarà en motiu del 10è aniversari dels gegantons de l’Escola Circell de Moja, la Farigola i en Romaní.

L’Escola ha volgut involucrar els infants, al màxim, en el projecte dels Gegants. Per aquest motiu els nens i nenes de 6è han realitzat el cartell amb els dibuixos fets per alumnes de P-3 fins 6è. Els de cicle inicial han  fet un treball d’audiovisuals dels Gegants que s’anirà reproduint durant tota la diada.

Les colles participants són: Sol Ixent (Mataró), Virolai (Barcelona), Mare de Déu del Carme (El Prat de Llobregat), La Jota (Badia del Vallès), La Sardana (Badia del Vallès), Dominiques (Tarragona),  Miquel Marti i Pol (Barberà del Vallès), Teresa Altet (Rubí),  Sagrat Cor (Tarragona), Jungfrau (Badalona), El Turó Blau (Barcelona), Ignasi Iglesies (Barcelona), Can Llobet (Barberà del Vallès), Ventós Mir (Badalona), Francesc Macià (Vilassar de Dalt), Bàrkeno (Barcelona), Roc Blanc (Viladecavalls), Decroly (Barcelona), Leganés (Leganés), Gegantons de l’Agrupació Geganters de Catalunya) i Circell (Moja)

Us animem a treure el cap a Moja i animar a tots aquests infants que són el futur del món geganter.