L’Anoia celebra la seva XI Trobada Comarcal

El proper diumenge, 11 d’abril de 2010, els carrers de la població de Carme es faran petits per acollir les Colles de Geganters de l’Anoia acompanyats de capgrossos i grallers.

Els actes de l’XI Trobada de Gegants i Capgrossos de l’Anoia, que organitza la Coordinadora de Gegants i Capgrossos, començaran amb la rebuda de les primeres colles participants als volts de quarts de deu, les quals començaran a plantar la imatgeria a la plaça de missa. A les 10 del matí es farà la recepció oficial de les colles a l’Ajuntament i a partir de 2/4 d’11 petits i grans podran visitar els gegants, tocar-los, posar-s’hi sota… A 2/4 de 12 del migdia començarà la cercavila pels carrers del poble, que finalitzarà als volts de la una al carrer Sant Jordi amb ball de gegants i capgrossos, parlaments de les autoritats i lliurament de records i agraïments de la trobada.

Per a aquesta celebració s’ha creat un concurs fotogràfic, el qual tindrà una exposició que s’inaugurarà el diumenge, 24 d’abril.

Podeu consultar el programa d’actes clicant aqui.

També podeu conèixer les bases del concurs de fotografia aqui.