Ja ha sortit el número 89 de la revista “GEGANTS”

El número 89 de la Revista Gegants en la seva versió de paper ja està editada. En els propers dies totes les colles asociades i els subscriptors la rebran a les seves seus. Aquest número vindrà acompanyat del Calendari del Món Geganter que va sortir per la Ciutat Gegantera de Manlleu. També s’acompanyarà a aquest enviament, pel que respecta a les colles, del Full Informatiu, del carnet anual per l’Assegurança i una carta del nostre President referent a la intenció de reempendre la edició de les fitxes del col.leccionable “Els Gegants de Catalunya”.

Pel que respecta a la Revista Gegants, la present edició consta entre altres articles de la XIII Trobada de Gegants de Palma i III de Mallorca, Un segle de gegants a Sant Sadurní de Noia, un reportatge sobre la Trobada de Gegants d’Escola a Moja, de l’Assemblea General celebrada a Tàrrega i altres articles que la fan del tot interessant després de la seva nova imatge a tot color.

Com també es sabut, paral.lelament hi ha l’edició en versió digital que també estarà penjada al Quiosc.cat en uns dies.