Els Gegants de l’Agrupació visiten Lezennes, França

En Treball i na Cultura, Gegants de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya acompanyats dels gegantons Pau i Alegria, portats per la colla de Manlleu, actual Ciutat Gegantera i dels Capgrossos Primavera, Estiu, Tardor i Hivern visiten el proper cap de setmana la ciutat rrancesa de Lezennes, en motiu del 10è aniversari del gegant Isidore Court’Orelle, convidats per a la representació de les colles geganteres catalanes.

L’expedició catalana marxarà cap a terres franceses el proper dijous dia 10 de juny, i s’ha preparat tot un seguit d’actes culturals que finalitzaran el dissabte dia 12 de juny amb una gran cercavila de gegants, participant més de 80 gegants i 20 grups musicals.

Aquest intercanvi és fruit del conveni signat amb aquesta localitat francesa per a la participació de l’Agrupació al desè aniversari del gegant Isidore, en representació de totes les colles geganteres catalanes, i representades per tota la imatgeria festiva de l’Agrupació, fet que serveix de base per a poder mostrar la cultura catalana internacionalment.

Per a més informació cliqueu aqui.