Juneda ja està preparada per a la gran festa

Demà dilluns, 28 de juny de 2010, l’organització de la Trobada Nacional de Capgrossos 2010 tancarà les inscripcions per a la participació de colles a la gran festa dels caps que se celebra bianualment.

Aquest fet dóna per acabat un procés de gran treball que la colla de Juneda, l’Associació Roca Fumada, ha estat realitzant des de fa molts mesos. Ara s’arrenca un altre motor, el motor de tota una població que amb la colla al davant està rodant al màxim per rebre les colles participants a la Trobada Nacional que s’iniciarà aquest proper divendres, 2 de juliol.

Els actes que s’allargaran durant tot el cap de setmana, finalitzaran en l’acte de traspàs que se celebrarà el diumenge al migdia, on la colla d’Alcarràs donarà el relleu a la de Juneda, amb la cessió dels capgrossos de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya.

Els capgrossos Primavera, Estiu, Tardor i Hivern seran custodiats per l’Associació Roca Fumada – Gegants de Juneda els propers dos anys, fins que la festa sigui rellevada per una altra població.

Us animem a aprofitar aquests darrers moments per apuntar-vos i treure el cap a la capital dels capgrossos d’aquest 2010.

Ens veiem a Juneda!

Per poder-vos inscriure a la Trobada Nacional, cliqueu aqui.

Per conèixer les colles assistents a la Tronada Nacional, cliqueu aqui.

Per consutar el Dossier de la Trobada Nacional, cliqueu aqui.

Per a més informació de la Trobada Nacional, cliqueu aqui.