Fira del Món Geganter: inscripcions obertes

Un any més, la Fira del Món Geganter, torna per a què totes aquelles persones que envolten el món dels gegants, capgrossos, música i altres activitats de caire cultural popular i tradicional, ens trobem plegades per compartir un espai de convivència, intercanvi i coneixement.

Els dies, 25 i 26 de setembre de 2010, Calella, a la comarca del Maresme, acollirà aquesta 4a edició, que en motiu dels 75 anys dels seus primers gegants se celebrarà en aquesta població. La Fira que segueix evolucionant per potenciar el nostre fet, acollirà geganters, empresaris, seguidors, músics, visitants… per a que tots gaudim d’un espai on trobarem un munt d’activitats al voltant d’una Fira.

Enguany, el món geganter convidat a la Fira és el de les Illes Balears. Una representació illenca ens mostrarà la cultura dels gegants i la seves peculiaritats a tots els presents per així compartirles.

Cal remarcar que, a més, la nostra Fira coincideix amb dates amb la 30a Fira de Calella i l’Alt Maresme, una fira que cada any rep més de 60.000 visitants. Motiu pel qual s’espera una de les més altes afluències de públic de la nostra Fira.

Les inscripcions estan obertes fins el 6 de setembre de 2010.

Us animem a participar de la Fira del Món Geganter 2010 i, si més no, treure el cap com a públic.

Trobareu tota la informació i les inscripcions clicant aqui.