Els gegants i les figures festives de Mataró, ja ténen llibre

La Coordinadora de Colles Geganteres de Mataró culmina la celebració del 10è aniversari de l’entitat amb l’edició d’aquest esplèndid llibre de més de 400 pàgines a tot color.

Gegants i figures festives a Mataró és un compendi de tota la història gegantera de la ciutat, complementat per un extens catàleg que recull totes les figures de Mataró, tant les actuals, com les que ja no estan en actiu. Apartats dedicats a la música i als constructors de gegants completen aquesta monumental obra consagrada a la cultura popular més genuïna.

Nicolau Guanyabens, Pol Ducable, Maria Salicrú-Maltas, Toni Braza i Coral Mas en els textos, i Anna Romeu a les fotografies, són els autors que han realitzat la recerca del fet geganter des de tots els seus vessants.

El proper 28 de desembre, per la tarda, a Can Palauet es realitzarà la presentació oficial del llibre amb la presència d’una gran representació de la CCGM.