Presentació del Calendari del Món Geganter i de la revista Gegants d’hivern

El passat dia 11 i a La Seu d’Urgell es va fer la presentació del Calendari del Món Geganter i del número d’Hivern de la Revista Gegants. Totes les colles que van assistir a l’Assemblea Ordinària, dins del sobre de les acreditacions ens van trobar amb els exemplars d’aquestes publicacions.

Pel que respecta al Calendari, es va continuar amb el format i número de pàgines ja habitual. El seu contingut és prou interessant, doncs apart de la gran majoria d’activitats programades per aquest any, s’hi pot trobar un magnífic reportatge sobre La Patum, un altre sobre La Nau, els comentaris de les colles organitzadores dels esdeveniments més importants de l’Agrupació i el ja habitual de les estrenes de l’any passat.

Aquest calendari es pot trobar en pdf dins la web de l’Agrupació, a la secció de descàrregues de l’agenda. El podeu descarregar directament a través del següent enllaç:

http://www.gegants.cat/wp-content/uploads/2011/02/CalendariMonGeganter2012.pdf

També es farà la distribució a les Oficines de Turisme de la Generalitat en versió paper.

Pel que respecta a la revista Gegants d’Hivern podem destacar un reportatge sobre La Nau, un altre sobre els 20 anys de la Coordinadora del Maresme, es continua amb un analisi sobre l’Assemblea General Extraordinària de l’Agrupació, la participació a la XLIII Universitat Catalana d’Estiu, un altre sobre la Fira Mediterrània. També voldríem destacar els 30 anys dels gegants reis de Sallent, un “Pa amb tomàquet” entrevistant a Eloi Miralles, un magnífic article sobre La Duccasse d’Ath, d’altres molt interessants i el ja habitual Expedients G.

Uns magnífics continguts que farà atractiva la revista pel lector. Volem destacar els esforços de la Comissió Revista perquè aquesta publicació continuï sent el referent escrit del que és i representa el món dels gegants.

Totes dues publicacions seran enviades properament als nostres socis pels medis habituals.

TEXT: Santi Riba