La població de Masquefa, està gairebé a punt d’acollir la Ciutat Gegantera de Catalunya 2012

El dissabte dia 17 de març, va tenir lloc la segona de les tres reunions de seguiment que es fan abans de la Ciutat Gegantera de Catalunya. Tot i el mal moment econòmic que està travessant la Cultura Popular i Tradicional i els dubtes sorgits per aquesta població, la XXVII Ciutat Gegantera de Catalunya serà tot un èxit gràcies a la col•laboració de tota la vila masquefina.

Durant la reunió, es va fer un repàs exhaustiu dels actes, així com la coordinació dels actes de protocol, l’estat de les inscripcions i un repàs a l’estat dels balls de la nostra imatgeria. També es va fer un seguiment de totes les sortides d’en Treball i na Cultura, i en Pau i l’Alegria, a partir de que Masquefa sigui Ciutat gegantera de Catalunya.

Per finalitzar la reunió, es va poder fer una visita als espais, on es va poder comprovar la proximitat cap a tot arreu, tenint en compte les reduïdes dimensions de la vila de Masquefa.
Un altre dels temes a destacar d’aquesta reunió, va ser la incorporació de la colla de Calella com a organitzadors de la Ciutat Gegantera 2013.

Recordeu que Masquefa ens espera els dies 9 i 10 de juny per celebrar la Ciutat Gegantera de Catalunya 2012.

Falten moltes colles per inscriure-us.

Ja ens queden menys de 3 mesos…

TEXT: David Roy
FOTOGRAFIES: Roser Ercilla (Vocal suplent Mareme)