Comencen els preparatius per la Ciutat Gegantera 2013

El passat dissabte dia 27 d’octubre, va tenir lloc a Calella, la primera reunió de seguiment per preparar la Ciutat Gegantera de Catalunya de l’any vinent.

Hi van assistir representants de les colles geganteres i dels Ajuntaments de Masquefa i Calella, els vocals de comarca de l’Anoia i el Maresme i 3 representants de la Comissió Executiva.

Els geganters de Calella, van fer una extensa exposició del programa i les infraestructures, demostrant que ja han estat treballant molt per preparar aquesta Ciutat Gegantera.

Amb un programa molt engrescador i unes infraestructures envejables, van mostrar els que seran els espais més importants. Tots ells, enfront de l’esplèndid paisatge del Mar Mediterrani.

De moment, està previst recuperar els 3 dies de Ciutat Gegantera, mantenint els actes troncals, com el pregó i la inauguració del monument de divendres al vespre, les visites culturals del dissabte al matí, que es faran extensives durant tot el cap de setmana, la mostra de balls i cercavila de la tarda, les matinades de diumenge al matí, amb la cercavila i l’acte de traspàs que tindrà lloc per concloure la Ciutat Gegantera. Tot això, combinat amb d’altres activitats que els companys de Calella ens desvetllaran durant l’Assemblea General de l’ACGC, que tindrà lloc el dia 2 de febrer a Masquefa.

Recordeu, els dies 10, 11 i 12 de maig, ens trobem tots a la XXVIII Ciutat Gegantera de Catalunya, a la població maresmenca de Calella.

Trobareu més informació a la web http://ciutatgegantera2013.blog.cat

TEXT: David Roy
FOTOGRAFIES: Amador Codina