Cabrils acull la XV Trobada de Gegants d’Escola de Catalunya

Les escoles Olivera i Mas Maria acolliran prop de 50 colles d’escola vingudes d’arreu del país.

Diumenge 21 d’abril es celebra a Cabrils la XVª Trobada de Gegants d’Escola de Catalunya, on està prevista la participació de 46 colles vingudes de tota Catalunya i amb la presència d’en Pau i l’Alegria, els gegantons de l’Agrupació, així com de nombroses colles d’escola organitzadores de la Trobada en edicions anteriors.

Més de 2000 persones es reuniran per a celebrar aquesta trobada al municipi maresmenc, amb actes previstos durant tota la Jornada. Des de les 8 del matí, amb la plantada i recepció de les colles, els nombrosos voluntaris de la colla i les dues escoles amfitriones treballaran per què sigui un èxit. A les 9, es celebrarà el tradicional esmorzar geganter per a totes les colles participants.

Un cop finalitzat l’esmorzar, i mentre els caps de colla es reuneixin per escollir l’escola amfitriona de la Trobada de l’any 2014, la resta de la colla podrà gaudir de nombroses activitats: jocs, tallers, activitats dirigides i, com a plat principal, les actuacions del mag Adan Xou i del grup de música Els Laietans.

A partir de les 12 del migdia s’iniciarà la cercavila que, sortint des de l’Avinguda de les Escoles, recorrerà tot el casc urbà per finalitzar als Horts de la Santa Creu. Allà, després del ball protocol•lari dels gegantons de l’Agrupació, es passarà als parlaments institucionals, a càrrec de Josep Carlos, cap de colla dels Geganters de Cabrils, David Roy, president de l’Agrupació i Lina Morales, Alcaldessa de Cabrils. Abans de finalitzar l’acte, es farà públic el nom de l’escola organitzadora de la XVIª Trobada de Gegants d’Escola de Catalunya.

A més, a través de les xarxes socials es podrà seguir tota la trobada, mitjançant el Facebook dels Geganters de Cabrils, el compte de Twitter @gegantscabrils o a través de hashtag #XVTrobadaGegantsEscola.

Podeu descarregar el programa a través del següent enllaç:
Programa trobada d’escoles a Cabrils

Trobareu més informació a la pàgina web de la colla:
http://www.gegantersdecabrils.blogspot.com.es

TEXT I INFORMACIÓ: Dept. de Comunicació Colla Gegantera de Cabrils