Lip Dub Osona Gegantera

Osona Gegantera som una entitat que emmarca la majoria de colles geganteres de la comarca d’Osona ajudant-les en les trobades i en la trobada comarcal que és fa cada any en aquell municipi que ho sol•liciti. Aquest any la trobada comarcal es fa a Centelles el 25 de maig.

El lip dub de gegants que volem fer és per donar a conèixer el mon geganter i tot allò que l’envolta (gegants, geganters, gegantons, cap grossos, grallers) i com que és una cosa que creiem que no s’ha fet mai també volem donar a conèixer totes aquelles colles de la comarca que hi participen (que no hi són totes ja que algunes tenen altres compromisos) i aprofitar i donar a conèixer la comarca d’Osona. A més, volem fer veure a la gent que ser geganter no vol dir només portar gegants, que es poden fer altres coses, com és en aquest cas el lip dub.

La gravació es farà el diumenge 7 d’abril, a partir de les 12.00 h a Sant Pere de Casserres ja que varem creure que fer la gravació aquí, seria terra de ningú ja que St Pere, al ser un monestir, no té gegants i així no donàvem protagonisme extra a cap colla.

Les colles que estan confirmades en la participació (de moment) són 13: Aiguafreda, Centelles, Hostalets de Balenyà, Manlleu, Montesquiu, Roda de Ter, Sta Maria del Corcó-L’Esquirol, St Hipòlit de Voltregà, St Julià de Vilatorta, Taradell, Tavertet, Torelló i gegants de la ciutat de Vic.

Però tot i això, esperem i desitgem que tota la gravació vagi bé i així també entre les colles puguem fomentar amistat i recolzament, encara que amb molts geganters ja ens coneixem però amb altres no tant, i així poder crear vincles/lligams entre les colles de la comarca i donar a conèixer el mon geganter a nivell nacional i estatal.

TEXT I FOTOGRAFIES: Josep Señé (Hostalets de Balenyà)