Convocatòria concurs fotogràfic El Fet Geganter

Com cada any, donem el tret de sortida al concurs fotogràfic “El Fet Geganter”, amb temàtica del món geganter i el seu entorn, que enguany arriba a la seva 13a edició.

El concurs està obert a tothom. Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies, que s’hauran de fer arribar a la seu de l’Agrupació. La data límit per lliurar les fotografies és el dia 13 de novembre.

El Fet Geganter està dotat de tres premis de 290, 180 i 90 euros. Un jurat format per cinc persones relacionades amb el món de la cultura, la fotografia, el disseny i l’Agrupació serà el responsable de seleccionar les obres guanyadores.

Els premis es lliuraran el 30 de novembre a la seu de l’Agrupació, on també es trobaran exposades una selecció de les fotografies presentades al concurs. Algunes d’aquestes fotografies s’utilitzaran addicionalment per il•lustrar el Calendari del Món Geganter, que es publicarà a principis del 2014.

Trobareu informació més detallada i les bases del concurs a través del següent enllaç:

http://www.gegants.cat/activitats/concurs-nacional-de-fotografia-el-fet-geganter