Una reunió per tancar un cicle

El dissabte dia 18 de gener, va tenir lloc a Sant Feliu de Llobregat, l’última reunió de Junta Directiva de la legislatura 2011/2014.

Va ser una reunió de comiats, degut a que per alguns dels assistents era la seva última reunió, tant pel que fa a la Comissió Executiva com pels vocals de comarca, que alguns d’ells van venir acompanyats del nou vocal de comarca, per la legislatura 2014/2017. Cal destacar, que gairebé totes les comarques de Catalunya ja estan representades a l’ACGC. Després d’uns quants anys, s’ha tornat a recuperar el vocal de comarca de les Terres de l’Ebre, però encara cal buscar vocals per les Gironines i el Camp de Tarragona, a part d’altres colles de fora de les nostres contrades. Per tant, ja només queden entre un 10 i un 15% dels socis sense vocal de comarca.

A la reunió, entre altres coses, es va preparar l’Assemblea General Ordinària del dia 1 de febrer, on es van repassar els comptes i pressupostos pel 2014 o les tasques dels vocals de comarca a l’Assemblea, es van aprovar les sortides de la imatgeria pel 2014, es va fer una àmplia explicació del repartiment de producte que Damm dóna als socis de l’ACGC i del marxandatge que s’està preparant, es va parlar de la revista i el calendari, que s’intentaran tenir pel dia de l’Assemblea, o de les eleccions dels vocals de comarca.

TEXT: David Roy
FOTOGRAFIES: Amador Codina