S’obre el termini de votació per a la Ciutat Gegantera 2015

Terrassa CG 2015

En la passada Assemblea general celebrada el dia 1 de febrer a Calella, el Grup de Geganters de Terrassa va fer pública la seva intenció d’acollir la XXX Ciutat Gegantera 2015.

Terrassa CG 2015La proposta no va poder-se votar en l’Assemblea perquè no s’havia presentat dins dels terminis indicats. No obstant això, com a conseqüència dels canvis en el Reglament de Règim Intern, votats i aprovats prèviament per les colles (en el punt 10.1.10: “Si no es pogués votar cap candidatura en l’Assemblea General Ordinària de l’any anterior a la seva celebració, encara quedaria la possibilitat de fer la presentació com a candidatura única i votació per correu electrònic, sempre com a màxim un any abans de la seva celebració, temps que es considera necessari per la seva organització”), el Grup de Geganters de Terrassa ha pogut bastir el seu projecte per presentar-lo formalment a les colles i sotmetre’l a votació.

Aquí en teniu un tastet, el vídeo de presentació de la colla per acollir la XXX Ciutat Gegantera de Catalunya, els dies 18, 19 i 20 de setembre del 2015:

Vídeo de Presentació de Terrassa, candidata a Ciutat Gegantera 2015

Com que la candidatura és única, les colles associades de l’ACGC hauran de votar A FAVOR, EN CONTRA o ABSTENCIÓ de la celebració de la Ciutat Gegantera 2015 a la ciutat de Terrassa. Per fer-ho, caldrà enviar un correu a l’adreça següent:

eleccions-ciutatgegantera@gegants.cat

Recordeu que només tenen dret de vot les colles que portin més d’un any associades. Per tal que el vot sigui vàlid, caldrà enviar-lo des de l’adreça electrònica que consti com a oficial de cada colla en les dades de soci de l’ACGC.

El calendari de votació és el següent:

Inici: dilluns 7 d’abril del 2014, 00:00 h
Final: diumenge 20 d’abril del 2014, 23:59 h

Molta sort al Grup de Geganters de Terrassa!