Terrassa acollirà la XXX Ciutat Gegantera de Catalunya 2015

Terrassa CG 2015

Aquesta passada matinada s’ha tancat el període de votació que tenien les colles per valorar la candidatura presentada pel Grup de Geganters de Terrassa per acollir la XXX Ciutat Gegantera de Catalunya els propers 18, 19 i 20 de setembre de 2015.

Terrassa CG 2015

Un total de 66 colles associades van emetre el seu vot (un 18% de tots els membres de l’ACGC), i el vot favorable a la candidatura va guanyar per majoria absoluta: un 87,9 % de les colles van votar a favor de la celebració de la Ciutat Gegantera 2015 a la ciutat vallesana.

Ara queda un any i mig a la ciutat de Terrassa per preparar i bastir la gran celebració dels gegants catalans del 2015. Moltes felicitats al Grup de Geganters de Terrassa!

Alhora, recordeu que les inscripcions per a la Ciutat Gegantera 2014 a Cervera estaran obertes fins el proper 30 d’abril. Us hi esperem!