L’Agrupació es reuneix amb Lluís Puig, director del CPCPTC

Lluís Puig amb la comissió executiva de l'ACGC

Aquest passat mes d’abril, la nova comissió executiva sorgida del canvi de junta va visitar el director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya per presentar el nou organigrama.

El nou president, Amador Codina, primerament va presentar l’equip que durant 3 anys gestionarà l’entitat. Fetes les presentacions, la reunió va començar explicant la situació del canvi d’agrupació a federació, un procés que el propi Lluís Puig sempre ha aconsellat dur a terme. També se’l va posar al corrent dels tràmits amb el nostre patrocinador, la Fundació Damm, i l’estat en què es troba el Congrés.

Entre els projectes immediats, la XXIX Ciutat Gegantera de Catalunya a Cervera i la VIII Fira del Món Geganter a Sant Vicenç dels Horts, l’ampliació de l’intranet de la Nau amb la informació de les colles, el projecte educatiu, la continuïtat de les nostres publicacions i la creació de la base de dades de músics professionals.

Per acabar, va valorar molt positivament els projectes i la tasca que realitza l’ACGC, va encoratjar la comissió executiva una vegada més a continuar defensant la cultura popular i tradicional del nostre país i es va posar a disposició de la nostra entitat per a tot allò que calgui.

Lluís Puig amb la comissió executiva de l'ACGC

Text: Robert Quirantes
Foto: Gerard Picó