Compte enrere per a la XXIX Ciutat Gegantera de Catalunya 2014

El passat divendres 23 de maig, Cervera va fer la presentació de la roda de premsa del que serà un cap de setmana geganter molt intens.

Amb la presència de representants de la Paeria de Cervera, del Grup de Geganters de Cervera i de l’Agrupació de Colles de Geganters de catalunya, es va presentar a tot el municipi i als mitjans de comunicació el programa detallat i totes les informacions necessàries per acollir la gran festa i gaudir del cap de setmana de Ciutat Gegantera.

En el següent enllaç trobareu el programa d’actes detallat: http://ciutatgegantera2014.wordpress.com/category/programa/

Roda de premsa a CerveraPer altra banda, l’endemà es va realitzar la tercera i última reunió de seguiment. Representants de la colla de Calella (Ciutat Gegantera 2013), la Paeria i la colla de Cervera, l’Ajuntament i la colla de Terrassa (futura Ciutat Gegantera 2015) i els respectius vocals territorials de la junta, van acabar de repassar i de polir els últims detalls per deixar-ho tot lligat: passejades, protocol, control de voluntaris, seguretat…

Cal destacar la bona organització que han tingut en tot moment el Grup de Geganters de Cervera amb el seu municipi, que ha aconseguit fer-ne un bon ressò per tota la ciutat i poder fer gaudir en cada racó del sentiment de Ciutat Gegantera.

Recordeu: els propers 6, 7 i 8 de juny Cervera esdevindrà la capital de món geganter. Us hi esperem!

 

Text i foto: Robert Quirantes