S’obren les inscripcions per al Seminari de gralla i tabal de la Fira del Món Geganter

Ja s’han obert les inscripcions per poder assistir al Seminari de Gralla i Tabal que tindrà lloc el proper 11 d’octubre, dins dels actes de la VIII Fora del Món Geganter que se celebrarà a Sant Vicenç dels Horts.

FMG2014El seminari anirà a càrrec de Jaume Cuartero (gralla) i Gerard Pouget (tabal), i grallers i timbalers hi podran treballar, primer separats i després junts, un repertori específic adaptat al perfil dels inscrits. Es treballaran peces del repertori tradicional de diverses modalitats i ritmes perquè tot allò après sigui aplicable en un futur immediat pels grups de grallers de les diverses colles.

Aquí podeu baixar-vos el full d’incripció per participar al seminari

Així mateix, trobareu el programa d’actes i els fulls d’inscripcions per a tota la resta d’activitats de la Fira a la pàgina http://www.gegants.cat/activitats/fira-mon-geganter-2014/.

Animeu-vos a participar-hi!

Si teniu qualsevol dubte o pregunta, no dubteu a fer-nos-ho saber al correu musica@gegants.cat