La junta directiva torna de vacances

El passat dissabte 13 de setembre es va celebrar una nova reunió de Junta Directiva tot aprofitant la tornada de les vacances per tal d’encarar el nou curs.

DirectivaLa reunió va servir per tractar diferents punts però destaquen, els del Congrés, la Fira del Món Geganter i el canvi d’associació a federació.
Amb la presència de 16 membres, es va començar la reunió fer un repàs del dia de l’ACGC i les seves vocalies on destaca, com fer augmentar la participació dels vocals territorials o la recerca de nous dipòsits del repartiment del producte #Damm.

Un dels punts forts de la reunió, va ser l’explicació del procés de canvi a Federació. Amb la nova junta escollida a la passada assemblea ordinària del mes de febrer, es van tornar a iniciar els tràmits des del punt de partida i sempre amb el recolzament i assessorament del Suport Associatiu i el departament de justícia de la Generalitat. En pocs dies, les colles seran informades mitjançant els vocals de comarca del canvi a Federació.

Seguidament, es va explicar la preparació de la VIII Fira del Món Geganter que es celebrarà els propers 11 i 12 d’octubre a Sant Vicenç dels Horts: percentatges de participació, tasques a desenvolupar des de la directiva, etc.

Un altre plat fort, va ser la informació detallada sobre el Congrés Nacional de Gegants i Imatgeria festiva que donarà inici el proper 20 de setembre a Olot. Acabades les vacances, es va poder posar fil a l’agulla al Congrés amb la ciutat d’Olot i malgrat amb poc marge de dies, per fi serà una realitat! Aquesta primera jornada serà dedicada a les mans escultores de les nostres figures. Si no hi ha res de nou, abans de finalitzar l’any es celebraran dos jornades seus a dos poblacions més.