Montornès del Vallès celebra 25 anys dels seus gegants

 El passat cap de setmana, els gegants de l’Agrupació van tornar a terres vallesanes per segona vegada en aquest mes de setembre. En aquesta ocasió, per celebrar el 25è aniversari dels Gegants de Montornès, Bartomeu Sala i Pere-Anton de Rocacrespa.

foto montornèsEn Treball i na Cultura, com ja és habitual aquest any, van ser portats pel grup de Geganters de Cervera, actual Ciutat Gegantera de Catalunya.

Cal dir que la colla de geganters local va oferir una jornada molt agradable a tots els participants, que van estar ben atesos en tot moment. Les colles arribades d’arreu el territori català, amb moltes ganes de festa, van fer molt lluïda la jornada, amb un recorregut ple de públic entusiasmat amb la trobada de gegants.

Com és normal en un esdeveniment d’aquestes dimensions, la colla amfitriona ens va obsequiar en diverses ocasions amb moments força emotius, que van contagiar les colles vingudes d’altres llocs ràpidament.

Per acabar d’arrodonir la trobada, va arribar el moment final amb els balls protocol·laris. Després dels diferents balls de les colles convidades, els gegants de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya vam realitzar el ball de l’Aniversari; tal com és habitual; aquest ball és d’obligat compliment en totes les sortides que fan en Treball i na Cultura.

Però el colofó final el va posar la colla de Montornès, que va fer gaudir tot el públic del seu espectacular ball de la Batalla, que va deixar bocabadades les colles vingudes d’arreu del territori, així com també el públic en general.

Text: Joan Piqué