Ja arriba la Fira del Món Geganter!

Sant Vicenç dels Horts ja ho té tot a punt per celebrar la VIII Fira del Món Geganter 2014 el proper cap de setmana.

Hi ha prevista la participació d’una cinquantena de figures i han confirmat la seva presència 26 expositors, artesans i representants de productes relacionats amb el fet geganter, que ocuparan més de 40 carpes, juntament amb representacions d’entitats locals. Entre els expositors s’hi podran descobrir llibres, imatges, vestits, objectes de regal, gegants, capgrossos, instruments musicals, dolços… Podreu trobar-los tots en aquesta pàgina.

FMG2014Així mateix, ja s’estan duent a terme els darrers preparatius de l’espectacle de la Fira d’enguany, “Batecs”, per part del Cos de monitors de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i de la colla amfitriona, que aquest any anirà enfocat als més petits del món geganter. Figures de Molins de Rei, Sant Quirze del Vallès, Corbera de Llobregat, Sant Andreu de Palomar (Barcelona), Manresa o Sant Jaume (Barcelona), entre d’altres, participaran en aquest nou espectacle, que ja s’ha convertit en una tradició de la Fira.

Durant el dia, les xerrades i les novetats dels seminaris de gralla i tabal ompliran el dia d’activitats encarades a geganters i músics.

L’endemà, diumenge, diverses figures estrenades des de la Fira del 2013 visitaran la ciutat per presentar-se en societat. És el cas de les figures de Juneda, la Llacuna, Castellolí, Llinars del Vallès, el Prat de Llobregat o Aitona, entre d’altres.

A més d’aquestes figures, també visitaran Sant Vicenç els Geganters i Grallers de Puigcerdà, la Colla de Geganters i Grallers de Pineda, la Colla Gegantera de Palafolls, l’Associació de Gegants de la Ràpita, el Grup de Geganters de Terrassa, els Gegants de Sant Llorenç Savall, els Gegants de Sant Fruitós de Bages, la Colla Gegantera de Lliçà d’Avall, el Grup de Geganters de Cervera, la Colla de Gegants i Grallers de Lavern i l’Associació SONS de Vilassar de Mar.

Aquí podeu consultar el programa complet