Surt al carrer el número 107 de Gegants

La revista GEGANTS, editada per l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya mitjançant la seva comissió de Revista, ja ha tret a la llum el seu número 107, corresponent a la Tardor, amb una portada dedicada al nou aspecte dels gegants negres de Reus, als que se’ls hi dedica un article a l’interior pels seus primers 25 anys de vida.

revista_107En aquest número ja hi comença a tenir ressò el Congrés País Gegants, sense oblidar-nos del Aplec Internacional 2014 celebrat a Timisoara (Romania), ocupant un lloc central un article de recerca històrica sobre les Fires de Sant Narcís de 1925. Entre altres coses, també hi descobrireu el taller d’imatgeria Calaix de Sastre i rememorarem grans efemèrides geganteres dels últims mesos com els 100 anys dels gegants de Viserta, els 150 anys dels gegants de Montblanc o els 200 anys dels gegants del barri de la Closa de Montbrió del Camp. Tampoc falten a la cita seccions habituals com la llegenda, el conte, els Expedients G, el Pa amb tomàquet o el Món.

Si encara no la rebeu a casa, no dubteu en fer-vos subscriptors!