La imatgeria de l’Agrupació prepara les seves sortides per al 2015

La imatgeria de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya ja està preparant el seu calendari de sortides per a l’any 2015.

Les colles associades poden sol·licitar la participació de les figures de l’Agrupació (els gegants Treball i Cultura, els gegantons Pau i Alegria i els capgrossos Primavera, Estiu, Tardor i Hivern) en les seves festes i celebracions més especials.

Per fer-ho, només cal emplenar i enviar el document de sol·licitud que us indiquem a continuació amb la informació necessària, i enviar-lo juntament amb una carta explicant els motius pels quals la colla demana la participació de la imatgeria de l’ACGC a la seva festa a l’adreça agrupacio@gegants.cat.

Així mateix, en el full de sol·licitud de la imatgeria trobareu les condicions per a la sortida de les figures.

Full de sol·licitud de la imatgeria de l’ACGC

Recordeu que el termini de presentació de sol·licituds acaba el proper 31 de desembre.