Lliurament de premis del XIV concurs del Fet Geganter

Reunit el jurat el passat divendres 31 d’octubre, va escollir les obres guanyadores de la XIV edició del concurs fotogràfic, El Fet Geganter, amb un total de 61 obres participants de 22 autors diferents.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEl proper dissabte 22 de Novembre a les 18,00 hores, tindrà lloc la inauguració i lliurament dels premis a la seu social de l’ACGC, La Nau, Cultura i Tradicions, ubicada al carrer Anselm Clavé nº 3 de Sant Feliu de Llobregat.

Inicialment l’entrega de premis i inauguració estava prevista pel dissabte 15 de novembre però degut a la celebració d’una nova sessió del congrés País Gegant, s’ha tingut que aplaçar al dia 22.

L’exposició amb totes les fotografies restarà oberta els dilluns, dimecres i divendres de 15,00 a 19,00 hores, fins el divendres 19 de Desembre.

Us esperem a tots!