Osona celebra la seva XXI Trobada Comarcal de Gegants

El passat diumenge 2 de Novembre, la població de Sant Miquel de Balenyà va acollir la XXI Trobada Comarcal de Gegants d’Osona. Fins un total de 10 colles van participar de la trobada, més la presència extraordinària del Pau i l’Alegria, gegantons de l’ACGC.

20141102_114611-santMiquelBalenyaEl matí geganter va començar ben d’hora amb la concentració de totes les colles davant del Casal municipal per realitzar un bon esmorzar de benvinguda. Posteriorment, es va realitzar la plantada de gegants a la plaça de l’Esglèsia on van prendre part les colles de carrer la Riera de Vic, Tavertet, Torelló, Aiguafreda, Manlleu, Sant Julià de Vilatorta, Hostalets de Balenyà, Taradell, Centelles i els amfitrions, els gegants de Sant Miquel de Balenyà.
Abans de començar la passejada, la colla amfitriona va aprofitar la trobada per presentar el seu nou gegant Miquel, una còpia idèntica del primer gegant de la població.

Seguidament, passejada i arribada a plaça amb mostra de balls protocol·laris i parlaments d’agraïment. Per tancar l’acte, es va realitzar com no podia ser d’una altre manera, el ball comarcal “Osona Gegantera”.

Per molts anys companys d’Osona!

TEXT I FOTOGRAFIES: Robert Carles Quirantes

20141102_111914-santMiquelBalenya