Lliurament de premis del XIV Concurs nacional de fotografia El Fet Geganter

El passat dissabte, l’edifici de la Nau, cultura i tradicions de Sant Feliu de Llobregat, seu de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, va acollir l’acte de lliurament del premis als guanyadors del XIV Concurs nacional de fotografia El Fet Geganter.

En aquesta edició, es va comptar amb la participació de 22 autors diferents, que van aportar un total de 61 obres. De totes elles, el jurat compost per Xavier Docampo (dissenyador gràfic i tabaler), Jordi Martínez (fotògraf, membre de la Federació Catalana de Fotografia), Josep Maria Ubiergo (fotògraf especialitzat en el món geganter), Miquel Carrasco (representant de la junta directiva de l’ACGC) i Santi Riba (representant del món geganter) va atorgar tres premis a les tres millors instantànies presentades d’acord amb les bases de participació.

El lliurament dels premis, a mans de LLuís Puig, Director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals; Lourdes Borrell, vicepresidenta primera del Consell Comarcal del Baix Llobregat, i Amador Codina, president de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, va coincidir amb la inauguració de l’exposició de les obres premiades juntament amb totes les participants, que podrà visitar-se a la Nau fins al dia 19 de desembre en l’horari d’obertura habitual (dilluns, dimecres i divendres, de 3 a 7 de la tarda).

Les obres premiades van ser:

Primer premi Punt de llum, de Miquel Planells Saurina
Primer premi
Punt de llum, de Miquel Planells Saurina
Segon Premi El dimoni cap a missa, de Ramon Colell Canes
Segon Premi
El dimoni cap a missa, de Ramon Colell Canes
Tercer premi Foto 03, de Bartolomé González i Pérez
Tercer premi
Foto 03, de Bartolomé González i Pérez