S’inicia el termini per sol·licitar producte Damm

El conveni de patrocini que van signar l’Agrupació i la Fundació Damm contempla l’entrega gratuïta per part de Damm de producte a les colles associades a l’Agrupació de manera anual. Així, tal com vam fer l’any passat, s’ha obert el termini perquè les colles puguin sol·licitar el producte a l’Agrupació per a les seves festes i activitats.
Logotip d'Estrella Damm

A continuació trobareu tota la informació necessària, així com els formularis de sol·licitud:

Cal emplenar i reenviar aquest formulari a marketing@gegants.cat.

Per tal de facilitar la logística, cal que les colles interessades facin arribar el formulari dintre de les dates establertes, des del dia 31 de desembre del 2014 al 28 de febrer del 2015. Independentment de la data de la trobada o activitat, cal enviar la petició entre aquestes dates. No s’acceptaran les que es facin fora de termini.

Aquest any, hem introduït una nova fórmula per compensar i agrair la col·laboració de les colles. Es recompensarà amb una caixa addicional de cervesa i aigua aquelles les colles que ens facin arribar tota la documentació que des de la junta de l’Agrupació fa temps que se sol·licita. La documentació és la següent:

  • Formulari d’actualització de dades, en què s’indiqui el codi IBAN (abans de l’assemblea del dia 7 de febrer 2015) (Formulari d’actualització de dades amb codi SEPA)
  • logo_jpgFotografia dels gegants, en format vertical i amb alta resolució, per realitzar el plafó i per mostrar al mapa de colles del lloc web
  • Formulari informatiu de la colla, amb dades històriques i de la vostra imatgeria, per tal de que puguin sortir a les pantalles de la Nau i al lloc web (Fitxa de dades de la colla per a la Nau)

Ens heu de fer arribar aquesta informació, juntament amb el formulari de petició de producte, en els terminis establerts. Posteriorment, rebreu una autorització amb informació sobre la ubicació i les dates en què haureu de recollir el producte Damm, on constarà la quantitat addicional de cerveses i aigües. Recordeu que no podreu recollir el producte sense aquesta autorització.

Quan celebreu la vostra activitat o trobada, penseu a fer-nos arribar el cartell de propaganda, amb el logotip de Damm inclòs.