Propera Assemblea General Ordinària

El proper dia 7 de febrer,  a les 10.00 del matí, tindrà lloc al Paranimf de la Universitat de Cervera l’Assemblea General Ordinària de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya.

L’ordre del dia previst per ala sessió serà el següent:

 1. Aprovació, si s’escau, de l’acta de l’Assemblea General Ordinària, celebrada a Calella el dia 1 de febrer de 2014
 2. Informe de la Comissió Executiva
 3. Modificació del Reglament de Règim Intern
 4. Estat de comptes i pressupostos
 5. Congrés Nacional de Gegants i Imatgeria Festiva País Gegant.
 6. Transformació a Federació
 7. Adaptació del logotip de l’Agrupació
 8. Llei de transparència i nova normativa fiscal
 9. Reconeixement a la colla de Calella, XXVIII Ciutat Gegantera de Catalunya
 10. Informe i reconeixement de la VIII Fira del Mon Geganter – Sant Vicenç dels Horts 2014
 11. Informe de la XXIX Ciutat Gegantera de Catalunya – Cervera 2014
 12. Presentació de la IX Fira del Món Geganter – Puigcerdà 2015
 13. Informació de la XXX Ciutat Gegantera de Catalunya – Terrassa 2015
 14. Precs i preguntes

 El dia de l’Assemblea a la taula d’inscripcions, cal inscriure’s amb el DNI o amb el full d’autorització de representació, d’acord amb el 1er punt de l’article 3 del Reglament de Règim Intern: “En les Assemblees, el representant de la colla podrà autoritzar a una altra persona de la mateixa colla perquè el substitueixi, mitjançant un escrit amb el segell de l’entitat (si en té), degudament firmat i acompanyat de la còpia del DNI dels dos.”

Les inscripcions a l’Assemblea s’obriran a les 9.15 del matí, tres quarts d’hora abans de l’inici. Per tal de poder-hi participar, la persona que consti com a representant oficial haurà presentar el DNI (o bé el full d’autorització de representació), d’acord amb el 1er punt de l’article 3 del Reglament de Règim Intern: “En les Assemblees, el representant de la colla podrà autoritzar una altra persona de la mateixa colla perquè el substitueixi, mitjançant un escrit amb el segell de l’entitat (si en té), degudament firmat i acompanyat de la còpia del DNI dels dos.”

Com sempre, és molt important la màxima participació de les colles associades, tant per decidir i opinar en els temes importants de l’Agrupació com per obtenir informació sobre alguns aspectes que afectaran del tot les entitats geganteres en els propers anys, com ara la nova legislació sobre transparència i la nova normativa fiscal.

Documentació addicional: