Nou material de co-branding de Damm i Agrupació

L’empresa Damm ha facilitat a l’Agrupació una sèrie de material en el qual es fa difusió conjunta d’Estrella Damm i Agrupació, amb la llegenda “Junts som grans, junts som gegants”.


IMG_4713El material que s’ha rebut des de Damm són pancartes de 5 i 3 metres, roll-up i samarretes. Els elements que apareixen són els logotips d’Estrella Damm i Agrupació i la llegenda; en les pancartes de 5 metres, també hi apareix la foto d’en Treball i na Cultura.

Les pancartes estan a la disposició de totes les colles de l’Agrupació que en vulguin fer ús i difusió d’Estrella Damm, tal com demanen com a compensació de l’entrega de producte per a les trobades. Per disposar-ne, només cal que les colles es posin en contacte amb el respectiu vocal de comarca per fer la petició d’aquest material.

Pel que fa a les samarretes, es facilitaran properament els tràmits que hauran de realitzar les colles associades per aconseguir-les. Cada colla podrà sol·lictar una quantitat limitada de samarretes.