S’obre la convocatòria per al XV Concurs Nacional de Fotografia “El Fet Geganter”

La 15a edició del Concurs Nacional de fotografia “El Fet Geganter” ja està en marxa.  Enguany se celebren els 15 anys de la seva creació i, per aquest motiu, s’han reforçat les bases del concurs i s’han ampliat les categories i els premis. Com sabeu, el concurs va dirigit a tot el fet geganter i el seu entorn, i està obert a tothom.

Les categories es divideixen en dues seccions: una de general i una altra de temàtica que, enguany, tot coincidint amb els 30 anys de l’ACGC, versarà sobre l’entitat i el seu entorn: imatgeria, Ciutat Gegantera, etc.

 Es repartiran tres premis en cada categoria per a les millors obres que consideri el jurat. En la categoria general seran de 400, 200 i 125 euros, respectivament. En la categoria sobre l’ACGC, seran de 200, 100 i 50 euros, respectivament.

 La data límit per lliurar les fotografies és el dia 9 d’octubre.

 Podeu baixar bases del concurs en el següent enllaç:

  
 

 No dubteu a participar-hi, i celebrem plegats el 15è aniversari del concurs fotogràfic per excel·lència del món geganter!

FOTOGRAFIES PREMIADES AL CONCURS DE 2014:

Primer premi Punt de llum, de Miquel Planells Saurina
Primer premi
Punt de llum, de Miquel Planells Saurina
Segon Premi El dimoni cap a missa, de Ramon Colell Canes
Segon Premi
El dimoni cap a missa, de Ramon Colell Canes
Tercer premi Foto 03, de Bartolomé González i Pérez
Tercer premi
Foto 03, de Bartolomé González i Pérez