En Treball i na Cultura viatgen fins a Milà!

 Aquest cap de setmana, 13 i 14 de juny, en Treball i na Cultura viatjaran fins a la ciutat de Milà (Itàlia), en una sortida extraordinària per participar en l’Expo Milano 2015, convidats per la Xarxa de Comunicacions, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

ExpoLa Xarxa de Comunicació Local participa activament en la presència a l’Expo Milano 2015 amb l’organització dels actes de cloenda sota el títol “Catalunya a Milà”. En aquesta festa s’han previst exhibicions de la cultura popular i tradicional catalana que tindran lloc al castell Sforzesco (Piazza Cannone) a les 12h i 22h del dissabte 13 de juny.
L’imaginari festiu representant de Catalunya que viatjarà fins Milà serà el Grup de Geganters i Grallers de Cervera, actual Ciutat Gegantera, en representació de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, l’Àliga de la ciutat de Girona, els Castellers de Vilafranca del Penedès, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i l’Agrupació Musical Senienca.

L’especial “Catalunya a Milà” es podrà seguir dissabte en directe a les televisions locals i també en ‘streaming’ a www.laxarxa.com. Diumenge a les 18h s’emetrà un resum amb els millors moments de la jornada per TV3.