L’Agrupació celebra els seus 30 anys

Aquest divendres, 10 de juliol, amb motiu dels 30 anys de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, es farà la presentació del llibre que recull tota la història i les anècdotes de l’entitat.

Portada_llibre30 anys no se celebren cada dia i, malgrat el to festiu de l’esdeveniment, l’Agrupació ha volgut celebrar-ho d’una manera diferent, però no menys important. El proper divendres 10 de juliol, a les 20 hores i a la Nau, Cultura i Tradicions (C/Anselm Clavé núm. 3) de Sant Feliu de Llobregat, es farà la presentació de l’obra El Llibre de l’ACGC. 30 anys d’història. Un llibre que ens parla sobre com va ser gestionada la fundació de l’entitat, els actes més rellevants i les creacions de les diferents parts de la imatgeria, entre d’altres.

En el moment d’idear aquest llibre, es va creure oportú deixar palesa tota la trajectòria de l’entitat, tot cercant i apofundint en tota la seva trajectòria, posar negre sobre blanc. Els autors d’aquesta recerca i creació del llibre han estat Rober Quirantes, Sergi Bonilla i Albert Abellán, amb les correccions de Núria Abellán.

Així doncs, us esperem a tots aquest divendres a l’acte de presentació, en què comptarem també amb la presència del grup de grallers Els Ginjolers, que ens amenitzarà la jornada.

Us hi esperem!