L’Agrupació celebra 30 anys amb dues publicacions

El passat mes de maig, l’Agrupació va publicar el llibre KAP, 15 anys gegants, un llibre creat i ideat per la Comissió de Revista de l’entitat i que aplega tot un seguit de personatges i situacions geganteres, sempre amb un toc d’humor i sàtira, dissenyades per Jaume Capdevila (KAP). La col·laboració desinteressada d’en Kap amb la revista GEGANTS fa més de 15 anys que va començar per il·lustrar algunes de les històries que s’hi publicaven i, posteriorment, gràcies a la seva qualitat, van adquirir pes a la revista fins a tenir-hi secció pròpia.

Llibre_Kap_Gegants   Portada_llibre

A continuació, el passat 10 de juliol va ser el torn de El llibre de l’ACGC. 30 anys d’història, un llibre que té la intenció d’explicar i commemorar els 30 anys de trajectòria de la federació, que vol exposar, blanc sobre negre, les anècdotes i, com no podia ser d’altra manera, l’evolució del dia a dia. El llibre ha estat creat per Robert Quirantes, Sergi Bonilla i Albert Abellán, amb les correccions de Núria Abellán.

Amb aquestes dues grans publicacions, l’Agrupació deixa un patrimoni material immillorable per poder consultat i llegit amb el pas del temps.
Per poder adquirir aquestes publicacions, només cal que envieu un correu electrònic a botiga@gegants.cat o bé, adquirint-lo en la botiga de l’Agrupació en les seves festes pròpies. 
 
Preus
KAP, 15 anys gegants: 10 € (per als socis, 5 €)
El llibre de l’ACGC. 30 anys d’història: 20 € (per als socis, 15 €)
Per gaudir del preu de soci, cal enviar un correu electrònic des de l’adreça oficial de la colla sòcia que tingui l’ACGC a botiga@gegants.cat