Lliurament de premis del XV Concurs nacional de fotografia El Fet Geganter

Com cada any, el final de la temporada gegantera marca l’arribada del veredicte del concurs nacional de fotografia El Fet Geganter, organitzat per l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, que enguany arriba a la XV edició.

El Fet GeganterEl proper dissabte, 7 de novembre, a les 18.30 h, tindrà lloc la inauguració de l’exposició d’una selecció de les obres presentades al concurs fotogràfic El Fet Geganter. Així mateix, es durà a terme la lectura del veredicte del jurat qualificador del concurs, format per experts en fotografía i membres de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, i el lliurament de premis a les obres guanyadores. Totes aquestes activitats tindran lloc a la seu de l’ACGC, a les dependències de La Nau: Cultura i Tradicions (Can Bertran), ubicada al carrer d’Anselm Clavé, 3, de Sant Feliu de Llobregat.

Les obres hi restaran exposades des del 7 de novembre del 2015 fins el 15 de gener del 2016, amb l’horari de visites següent: dilluns, dimecres i divendres (no festius), de 15 a 19 h.

Hi esteu tots convidats!